Slik Maksimerer Du Planene For Forbedring Av Ditt Hjem

Hvis du liker å ha greie på ting, så er boligforbedring rett i smug. Denne artikkelen viser deg noen nyttige tips for hvordan du kan gjøre din egen boligforbedring.

Ta deg tid til å gjøre hvert prosjekt ditt eget, i stedet for bare å kopiere det noen andre har gjort. Inkludert ditt eget personlige preg kan gjøre ethvert prosjekt spesielt.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du ha magefølelsen om entreprenøren så lenge alt annet stemmer overens. Ikke engang vurdere noen du ikke helt stoler på, ettersom du sannsynligvis har den følelsen av en grunn. Hvis du har et snev av mistillit til entreprenøren du møter, kan det bare føre til sinne og mistillit på et eksponentielt nivå hvis ting ikke går etter planen.

Sprekk boblen i det nylig påførte vinylgulvet og lapp det! Vinylgulvbelegg vil boble opp av flere årsaker. En måte å fikse det på når det nettopp er påført gulvet, er å stikke hull i boblen med en nål, la luften slippe ut og veie den ned til den tørker.

Hvis du ikke har penger til en interiørarkitekt, gjør du litt research. Se på bøker, blader og nettsteder for viktig informasjon og inspirasjon. Visualisering av hjemmet ditt kan hjelpe betydelig. Du kan også bruke disse bladbladene til gjør-det-selv-prosjekter.

Du kan enkelt stoppe varmetapet fra varmtvannsberederen ved å dekke det i en jakke. Jakken, som du finner i en hvilken som helst jernvarehandel, stopper varmetapet med 70%, noe som gjør hjemmet ditt mer energieffektivt. Dette sparer deg for penger i det lange løp, da du raskt kan få tilbake kostnaden for jakken på så lite som 6 måneder.

Tetting av luftlekkasjer er en rimelig måte å forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt. Uforseglede sprekker og åpninger er en av de viktigste årsakene til varmetap i det gjennomsnittlige hjemmet. Vanlige problemområder inkluderer rundt dører og vinduer, rundt rør, ledninger og kanaler som fører utendørs og rundt innfelte lysarmaturer. Bruk tetningsmasse for å forsegle små sprekker og ekspanderende sprayskum for større hull og åpninger.

Barnesikring av hjemmet ditt kan ha mange store langsiktige effekter. Barnet ditt vil vokse opp mye sunnere hvis du sørger for at hjemmet ditt er trygt for skadelige gasser og forurensende mikroskopiske partikler. Slike trinn for å holde barnet ditt trygt bør begynne med unnfangelse og ikke etter at babyen din er født.

Hauget tømmeret ditt bak huset ditt! Har du ikke et sted å lagre dine lange tømmer mens du jobber med et prosjekt? Bare ha det pent bak sofaen din, og ingen vil noen gang vite at det er der. Du holder den tørr, trygg og klar til neste gang du blir inspirert!

Nå som du har den foregående informasjonen, vet du hvordan du jobber effektivt og forbedrer hjemmet ditt enormt. På et blunk vil du rive gjennom avanserte oppussingsprosjekter som helt sikkert vil forbedre hjemmet ditt på en måte du aldri hadde drømt om.